PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Hafta Gösterime Giren Filmler

bentahamuka
19-10-2008, 16:54
BU HAFTA GÖSTERİME GİREN FİLMLER
Mr. Brooks
Mr. Brooks
Earl Brooks (Costner) seven bir eş (Marg Helgenberger), kendisine düşkün bir kız evlat (Danielle Panabaker), toplumun saygısı ve durmadan gelişmekte olan kendi işi de dahil olmak üzere her şeye sahiptir. Oysa, Bay Brooks başkalarınca bilinmeyen farklı bir hayat sürdürmektedir.
Taksi 4
Taksi 4
Komiser Gilbert (Bernard Fancy) bir otel temizlikçisini terörist, ünlü futbol yıldızı Djibril Cisse’yi (kendisi) ise yasadışı bir göçmen sanacak derecede saftır.
La Planète Blanche
Beyaz Gezegen
Kuzey Kutbu, soğuğun hakimiyetinde, buz ve rüzgar tarafından şekillendirilmiş, farklı bir dünyadır. Yaşamın sınırlarını zorlayan şartlara ayak uydurmuş bitki örtüsü ile donmuş denizler, uçsuz bucaksız düzlükler, ağaçsız ovalar, dağlar ve buzullardan oluşmuş bir dünya…
Bug
Böcek
Eski kocasıyla trajik bir geçmişi olan ve harabe bir hotelde taciz korkuları içinde yaşayan yalnız bir garson, garip bir adamla romantik anlar yaşamaya başlayınca yeniden hayatla ilgili umutlanır.
The Last Mimzy
Sihirli Kutu
Lewis Padgett’ın ses getiren kısa bilimkurgu öyküsünden uyarlanan "Sihirli Kutu", içinde ilk bakışta oyuncağa benzeyen garip nesneler olan bir kutu bulan iki küçük çocuğun hikayesini anlatıyor.

MISRA
20-10-2008, 09:22
Hımmm vakit olsada gidebilsek.

Gamze
22-10-2008, 01:52
Evet vakit çok önemli.Evimi özler oldum desem.

MISRA
25-10-2008, 23:12
Şu gençtürksel sağolsun pazartesi ve perşembe geceleri 1 bilet alana diğeri ücretsiz.

aybiketa
26-10-2008, 14:34
Üç Maymun vizyona girdi, Nuri Bilge Ceylan'ın 61.Cannes Film Festivali'nde En İyi Yönetmen ödülü aldığı film..
Çok merak ediyorum, bugün izleyeceğim, yorumlarımı yazarım..

Bi de heycanla "Mustafa" filmini bekliyorum Can Dündar'ın..

MISRA
26-10-2008, 17:33
Evet bende o filmleri istiyorum birde DEVRİM ARABALARI filmini istiyorum.

zeynep
30-10-2008, 00:09
Evet o filmi bende görmek istiyorum.